POOLHOUSE PADEL
MASTER 2020

21-22 FEBRUARI
BORÅS

VILL DU BLI BÄST I BORÅS?

Det är dags att ta reda på vilket par som är bäst i stan. Där de allra bästa spelarna slåss om titeln Bäst i Borås och en total prissumma på 20.000 kronor.
Tävlingen om den åtråvärda titeln Bäst i Borås kommer att vara extra spännande 2020.
Poolhouse Padel Master kommer att bjuda på tufft motstånd från både Spanien och Sverigeeliten.
En padelhelg du inte vill missa!

Varför arrangeras Poolhouse Padel Master?

Förutom att vi alla älskar padel – så vill vi ge våra tävlande en möjlighet att träffa flera spelare i samma nivå, för att vi tillsammans ska utvecklas och bli en ännu bättre padelstad.

PUBLIK – VILL DU UPPPLEVA PADEL I VÄRLDSKLASS?

Poolhouse Padel Master välkomnar även dig som vill titta på högklassig padel i Borås. Till tävlingen kommer spelare från världstouren World Padel Tour och Swedish Padel Tour. Du kan med andra ord förvänta dig fräcka bollkonstnärer och spännande bolldueller. Ta med polaren, familjen eller kärleken till Borås kanske häftigaste padelevent 2020.

TÄVLINGEN.

Tävlingen kommer att äga rum den 21 februari på Poolhouse Padel i Borås. Tävlingsformen är simpel, vi kommer först att spela ett gruppspel som avslutas med ett traditionellt slutspel, vilket innebär att man blir garanterad minst 3 matcher. Matcherna kommer att vara korta tvåsetare – skulle ställningen vara 1-1 efter två set så avgörs matchen i ett tiebreak till 7.

Vår förhoppning är att vi lyckas samla totalt 32 duktiga par som får chansen att slåss om att bli bäst i stan samt en total prissumma på 20.000 kronor. Visst låter det enkelt?

DATUM: 21-22/2
PLATS: POOLHOUSE PADEL BORÅS
ANTAL PAR: 32 ST
STARTAVGIFT: 600 KR/LAG
TOTAL PRISSUMMA: 20.000 kr
ANMÄLAN: KLICKA HÄR

EJ SANKTIONERAD TÄVLING

Fermín Ferreyra

SPELSCHEMA.

VILKA ÄR PLAYPADEL.SE?

Vi på PlayPadel.se var trötta på att ständigt behöva leta information om padel och all dess utrustning. Därför skapade vi en komplett padelportal för alla som vill lära sig mer om padel. Vårt mål är att skapa ett lärorikt forum som kan lära ut allt från utrustning till en klassisk bandeja.

HITTA HIT.

KONTAKT.

ADAM AUGUSTSSON
ADAM@PLAYPADEL.SE
0707133993

SPONSORER.