Äntligen är det dags för World Padel Tour!

Cervezas Victoria Marbella Master

MARBELLA. Äntligen, snart är väntan på World Padel Tour över. Den 16/3 öppnar WPT portarna för Cervezas Victoria Marbella Master – vilket är den första tourtävlingen för säsongen. Tävlingen kommer att avgöras i Marbella på San Pedro Alcántara. Det är utan tvekan ett intressant startfält med två svenskar och flera nya konstellationer bland tourspelarna.

Här kan ni se några av de anmälda lagen till Marbella Masters:

Anmälda lag

Se alla anmälda lag

Daniel Windahl och Simon Vasquez får ett wildcard

I den första tourtävlingen kommer även de svenska stjärnskotten Daniel Windahl och Simon Vasquez att spela. Det kommer bli en bra värdemätare för grabbarna och även för svensk padel.

I skrivande stund är inte spelschemat för tävlingen publicerat därför kan vi inte reflektera över deras motstånd. Men det är ingen hemlighet att motståndet kommer att bli tufft för Danne och Simon.

“Really pumped to play World Padel Tour in Marbella this Weekend! Vamos a full.” – Skriver Simon på Instagram

Flera intressanta förändringar

Det kommer bli kul att följa de nya paren i World Padel Tour. Jag tycker dock det är synd att de inte lyckas att hålla ihop längre. Det känns som att spelet påverkas negativt av att spelare byter partner med jämna mellanrum. Ett par som Lima och Bela som lirat ihop sedan 2015, måste få en helt annan synergi och förståelse mellan varandra.

Jag måste dock erkänna att jag ser fram emot att se de nya konstellationerna. Men frågan är om legenden Paquito och unga Lebrón lyckas att hitta varandra och inte gå varandra på nerverna? Kommer Sanchéz och Gutiérrez att få behålla tronen när Bela är tillbaka? Det kommer att onekligen bli intressant att följa touren och de nya paren under 2019!

Vad har du för förväntningar inför World Padel Tour och Marbella Masters?