Padelresor i solen

Padelresor till solen

Är det dags för nästa steg i din padelkarriär?

Vet förstår känslan. Klä på dig hawaiiskjortan och packa väskorna, PlayPadel.se serverar dig med allt du behöver veta kring dina padelresor. Vi kommer att introducera dig för padelns mecka Spanien. Här kan du läsa om heta padelstäder och tips på bra restauranger. Vill du dela med dig av ditt padelminne eller dina bästa tips? Dela gärna med dig, vi lyssnar!

Padelresor till Spanien

Spanien är ett underbart land i Europas västkust med perfekta väderförhållanden under större delen av året. Deras matkultur är utan tvekan en av våra favoriter, vi fullkomligt älskar medelhavsköket och deras magnifika paella. Under er vistelse i Spanien kommer ni med andra ord uppleva en fantastisk matkultur i ett glassigt väder.

Förutom deras utbud på mat och väder, kommer ni att uppleva padel med perfekta förhållanden. Det kommer utan tvekan bli ert favoritresmål under era padelresor.

Städer

  • Alicante
  • Marbella

Alicante

Den spanska staden Alicante är en mysig kuststad ligger på den kända kustremsan Costa Blanca. Klimatet är behaglig året runt, vilket gör staden till det ultimata resmålet oavsett årstid. PlayPadel.se ger Alicante ett stort plus för den goda maten och de utmärkta padelanläggningarna.

Snabbfakta:

Att handla Pris
Måltid vid billig restarurang 100 SEK
Inhemsk öl (0,5L) 20 SEK
Taxi (5 km) 124 SEK
Standardhotel 480 SEK/Natt
1h Padel 22 EURO*

*Pris hämtad från Padeltron Arena

Alicante padel

Padeltron Arena

Här hittar ni ett perfekt ställe att spela padel på under er vistelse. Padeltron Arena har har både inne- och utebanor för bra priser. Deras enorma anläggning har 14 st banor med ett toppmodernt gym. De har även bra tränare för både barn och vuxna, som är perfekt för familjesemestern. Vi kan varmt rekommendera att spela på Padeltron Arena nästa gång ni åker till Alicante!

Priser:

  • 1 timme padel 22 €

Marbella

Marbella är en populär turistort i södra Spanien och en viktig del av Costa Del Sol. I staden finns det ett brett och bra utbud av restauranger, shopping & barer. Det har blivit ett riktigt klassiskt resmål för resenärer som vill uppleva en pampig och exklusiv stad med en underbar stadskänsla. Staden och Puerto Banus har blivit en lyxig samlingsplats för överdrivet flotta yachts och sportbilar från hela världen.

Snabbfakta:

Att handla Pris
Måltid vid billig restarurang 97 SEK
Inhemsk öl (0,5L) 29 SEK
Taxi (5 km) 60 SEK
Standardhotel 475 SEK/Natt
1h Padeltennis 230 SEK*

*Pris hämtad från Real Club Pádel Marbella

Padel Marbella

Real Club Marbella

Real Club Marbella är ett utav flera stora anläggningar i Marbella, vi vågar påstå att denna är en utav de exklusivare och lyxigare. Sedan starten 2009 har dem utvecklats otroligt mycket och deras faciliteter har blivit allt större. Anläggningen har fantastiska förhållanden med väl underhållna planer och ett lyxigt gym. Deras medarbetare är oerhört passionerade och drivs av att se dig trivas, klubben hjälper dessutom till att arrangera matcher oavsett nivå.

Priser:

  • 1 timme padel 230 kronor
  • 1 privatlektion 540 kronor
  • Organiserad Match 60 kronor