NK Parkaden i Stockholm bygger ny padelanläggning på toppvåningen

I vår blir det äntligen dags. Då slås portarna upp till en extraordinär padelanläggning i Stockholm. I det gamla parkeringshuset Parkaden storsatsas det just nu på översta våningen. Bakom projektet ligger främst Oscar Arrsjö som är grundare av Ascaro, det välkända livsstilsvarumärket men också Christian Albinsson med gedigen bakgrund i reklambranschen och dess nätverk People People People. I samband med NKs satsning på att utveckla verksamheten vidare har det funnits tankar på en träningsanläggning i många år och nu har dessa planer tagit fart på allvar.

Tanken är att NK Padel o Social som det kommer att heta, ska bli en träffpunkt för såväl stockholmare som turister där mötena mellan människor ska vara det viktiga men padel utgöra den bas som lockar alla att komma dit. Padel är just nu en sport som ökar explosionsartat i Sverige och i detta projekt är det några riktigt tunga namn som vill investera. Här vill de tillsammans skapa en social mötesplats för alla.

Detta är en riktigt god nyhet, det blir en anläggning för både träning och padel på hög nivå. På det 3 000 kvadratmeter stora taket kommer det att bland annat bli fyra padelbanor, löparbanor och ett stort gym med Eleiko som ansvarig för fitnessdelen. Med sitt läge centralt i Stockholm blir det här en riktigt god nyhet för alla fantaster. Anläggningen kommer att hålla mycket hög nivå på alla sätt med sitt spektakulera läge högst upp i NK Parkaden. Träna, träffa folk eller spela padel när portarna slås upp i april.

Relaterat: Köp ditt padelracket här

Dessutom ska det finnas en juicebar för de viktiga mötena mellan alla besökare och här är det välkända Hillerstorp som ansvarar för möblerna medan inredningsbyrån Spik Studios står bakom själva konceptet. Just nu byggs det för fullt och bland investerarna märks Ash Purmouri, den före detta Avicii-managern och riskkapitalisten Mårten Vading.

Det är enorm satsning som görs nu som ett led i att utveckla och förädla Nordiska Kompaniet på olika sätt. Med sitt fantastiska läge mitt i stan högst upp på det gamla parkeringshuset Parkaden blir det en spektakulär anläggning som verkligen kommer att locka till besök både av padelfantaster och andra. Redan i april tänker man slå upp dörrarna för de första besökarna.

Läs mer på NK.se