Tre padelväskor/padel bagar för 695 kronor!

Padel bag

Dags för en snyggare och en mer strukturerad look till padelcourten?
Hösten är här och det börjar bli högsäsong för vår kära racketsport padel. Då är det på tiden att byta ut eller köpa din första padelväska. PlayPadel.se kommer därför att plocka fram tre stycken padel bagar för en rimlig peng.

Wilson Padel Bag

Detta är en padel bag som matchar deras senaste racketserie Blade, bagen har samma snygga grön/svarta färgtema. Väskan är utrustad med två stora och rymliga fack. Ett utav facken är i thermo som skyddar dina rack i ur och skur. Det andra facket är perfekt för kläder och annat.

Förutom det är väskan utrustad med flera bra småfack och ett rymligt sidofack för dina skor. Väskan går både att bära för hand eller att hänga på ryggen som en ryggsäck. Detta är en bag som jag personligen använder och är väldigt nöjd med!

Wilson Padelbag

Bullpadel Tournament Bag

Bagen är en stilren klassiker som är gjord av ett svart syntetläder, vilket får den att se väldigt exklusiv och professionell ut måste jag säga. Till skillnad mot Wilsonbagen har denna väskan två fack för dina ”spadar” och ett fack för dina kläder.

Den är också fullt utrustad med flera sidofack som är perfekt för dina värdesaker, bollar och overgrips. Detta är ett hett tips för dig som är ute efter en mellan-stor bag som har plats för fler än två rack!

Bullpadel Bag Pagel

Adidas Carbon 1.8

Denna bag är ett perfekt komplement till din padelkarriär om du letar efter en bag med plats för 1-2 rack med ett större mittenfack för dina kläder. Denna väska är precis som de andra bagarna väldigt stilren, den svart/gråa färgkombinationen gör verkligen sitt.

Denna medelstora väska från Adidas är även utrustad med ett skofack och flera småfack för diverse saker.

Adidas Padel Bag

Lycka till i ditt letande!