Tack för padelåret 2019!

Vad vore PlayPadel.se utan alla läsare, sponsorer och partners?

För varje år växer PlayPadel.se i både antalet följare och läsare i raketfart. Något jag är oerhört tacksam och stolt för. Det känns som att varumärket PlayPadel.se växer allt mer för varje dag och fler vänder sig till oss för att lära sig mer om padel. Något som jag bara har er att tacka för – det är ni läsare, sponsorer och partners som gör detta möjligt. Tack!

Vi vill även passa på att tacka våra vänner – Deportista, Rocket Padel, Wilson, Bullpadel, Padler, Andréas Johansson, Babolat och vår gästbloggare Ji Vichithong för 2019.

Highlights 2019

Vad kommer jag att minnas lite extra från padelåret 2019?

  1. Swedish Padel Open i Båstad
  2. Padelresan till Alicante med Deportista
  3. Alla spännande rackettester

Vad kommer hända under 2020?

Mitt mål är att fortsätta utveckla plattformen och bli mer lärorik för er läsare. Förhoppningen är att PlayPadel.se ska bli en ännu viktigare del av utvecklingen för sporten i Sverige. Oavsett om du är en nybörjare eller ett proffs ska kunna vända dig till oss för att lära, det är vårt motto.

Har du något du vill berätta?

För oss är ni läsare det viktigaste vi har. Därför skulle vi uppskatta om du kunde dela med av er feedback eller era önskemål. Vad har du förväntningar på PlayPadel.se under 2020?

Tyck till här!

Mot nya mål och möjligheter – vi tillsammans!