Kommer du till Båstad? Swedish Padel Open 26-30/6

På onsdag smäller det

BÅSTAD. På onsdagen den 26/6 är det dags för årets upplaga av Swedish Padel Open. Vi på PlayPadel.se kommer självklart att finnas på plats när World Padel Tour kommer till Båstad, kommer du? Om inte, så finns det fortfarande möjlighet att ångra sig, köp dina biljetter på swedishpadelopen.se!

Vi ser verkligen fram emot att se världsstjärnorna briljera på banan igen. Förra året fick vi se när paret Bela och Lima tog emot pokalen av självaste prins Carl Philip.

Detta året så kommer det att se annorlunda ut, min gissning är att Maxi och Gutiérrez blir svårslagna nere i Båstad. Jag skulle dock inte bli förvånad om Navarro och Lebrón bjuder upp till dans i en final. Min gissning är att Maxi och Gutiérrez vinner finalen efter 3 spännande set mot Paquito och unge Juan Lebrón.

Jag skulle även vilja uppmärksamma er läsare om att hålla ett extra öga på Alejando Galán som har spelat fantastiskt bra det senaste. Galán spelar för övrigt sin sista match med sin nuvarande kompanjon Juani Mieres. Läs mer om dramat på Padelfeber.se!

Detta året kommer vi dessutom få möjlighet att se världens bästa damer spela i Båstad. Personligen tycker jag att det ska bli extra roligt att se sverigeettan Sofia Arvidsson mäta sig med världseliten. Tror definitvt att hon och hennes partner Nuria kommer att ge de andra proffsen en ordentlig match. Min gissning är dock att världsettorna Salazar och Marta Marrero kommer ta hem pokalen. Hur tror du att det kommer att sluta? Kommentera nedan.

Spelschema 2019

ONSDAG 26/6

TORSDAG 27/6

FREDAG 28/6

LÖRDAG 29/6

SÖNDAG 30/6
TBD

Har du inte möjlighet att komma ner till Båstad?

Oroa dig inte, som vanligt kommer World Padel Tour att sända matcherna live på deras YouTube-kanal. De brukar börja sända matcherna live från och med kvartsfinalerna, vilket innebär att de bör gå live under fredagen den 28/6.

Annan glad nyhet är att Sportbladet kommer även att sända matcherna där Johan Håkansson från Padelfeber är kommentator. När deras sändning startar kommer ni kunna se den här på PlayPadel.se!

https://www.worldpadeltour.com/en-directo/